2014. május 13., kedd

Kocsis Máté sokáig ünnepelte Hitler születésnapját

Kocsis Máté józsefvárosi polgármester politikai karrierjét a MIÉP-ben kezdte, de ott igazi karriert nem futott be, hiszen csatlakozásakor már leszálló ágban volt Csurka István pártja. Ráadásul egyes ős-MIÉP-eseknek a Kocsis fiú túl radikális is volt.

Nem egyszerűen utálta a cigányokat és a zsidókat, hanem Hitler-imádó volt. A Führer születésnapját minden évben megünnepelte és ilyenkor nem hiányzott a kellékek közül a horogkeresztes karszalag és e napokon barátainak karlendítéssel is köszönt. De félreértés ne essék, ez Máténál nem ifjúkori botlás volt, csak mostanában azért nem hangoztatja nézeteit, mert nem volna kifizetődő.

2004-ben még egy ismeretlen nevű pártocska a Környezetvédelmi Unió Párt színeiben próbált politizálni, de hiába regisztrálták magukat az EP-választásra, nem sikerült az induláshoz szükséges aláírásokat összeszedniük. E kudarc után fordult a figyelme a Fidesz felé. Kocsis Máté sok akkori potentátot megkörnyékezett, végül a Pesti Imre-Kubatov Gábor duó látott benne ahhoz elég fantáziát, hogy mentorukká váljanak.

Nekik azért jó Kocsis Máté, mert náci múltja miatt könnyen irányíthatják, s ő nem teheti meg, hogy nem a mentorai által számára kijelölt utat kövesse, hiszen szélsőséges múltjába belebukhatna, ha előkerülnének náci egyenruhás képei. (Emlékezetes, hogy Gyenge Zsolt, a Fidesz egykori terézvárosi politikusa azután váltott pártot és lett Jobbikos, hogy a Blikk olyan képeket közölt róla, amelyeken náci egyenruhában pózolt.)

Egy korábbi cikk Kocsis Máté náculásáról http://ultrasliberi.hu/amikor-kocsis-mate-meg-fasiszta-volt/


Ha hasonlót hallasz, látsz, fényképezd le, írd meg, küld el! politikusfigyelo@gmail.com

6 megjegyzés:

  1. "végül a Pesti Imre-Kubatov Gábor duó látott benne ahhoz elég fantáziát, hogy mentorukká váljanak. " Most akkor ki volt az igazi mentor? Mert van valaki, aki büszkén hangoztatja, hogy ő csinált polgármestert és politikust Kocsisból, legyőzve az addig regnáló kerületi Fideszeseket is.

    VálaszTörlés
  2. Környezetvédemi Unió Párt???? Én a MIÉP-es belépési nyilatkozatát láttam a neten.......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen.Annak volt elnöke. www.zoldunio.hu

      Törlés
  3. Nem meglepő a náci előélet, de ezzel már a mostani pártjából sem lóg ki.

    VálaszTörlés
  4. A vörösterror érdekel valakit?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köteles laci tudna mesélni nagyapja kalandjairól Kun Bélussal.

      Törlés